CEM Les Moreres, un equipament molt esperat per tota la ciutat

(Article publicat a EL PONT, 28 de novembre de 2012)

D’aquí a pocs dies es posarà en funcionament el Complex Esportiu Municipal Les Moreres, un modern i espaiós equipament que esdevindrà el centre neuràlgic dels esports de sala a la nostra ciutat, i també de disciplines com la gimnàstica i el patinatge artístic, on Esplugues és un referent a l’àmbit català. Es tracta d’un equipament que satisfarà les necessitats del teixit esportiu de la ciutat, i de la ciutadania en general, gràcies a les seves dimensions i a la qualitat de les instal·lacions.

I que ha estat possible, malgrat les dificultats que ha tingut l’obra per la seva complexitat i per l’actual context econòmic, gràcies a la constància i a l’esforç de l’Ajuntament i de les entitats esportives i de la societat civil en general perquè Esplugues es dotés d’un equipament necessari. Per a les entitats i per a la ciutat. Perquè una ciutat sense teixit associatiu és una ciutat sense ànima.

Treballem perquè les nostres entitats tinguin espais i recursos on poder desenvolupar les seves activitats. Però no ens oblidem, en aquests moments difícils, dels problemes derivats de la crisi. És per això que en les darreres setmanes hem impulsat mesures, en col·laboració amb les entitats financeres, per frenar els efectes de la crisi a la nostra ciutat.

Mesures com facilitar l’accés a microcrèdits a emprenedors i petites empreses perquè puguin posar en marxa o consolidar les seves activitats econòmiques. O la creació d’un servei d’acompanyament a les famílies que no poden fer front al pagament de la seva hipoteca perquè puguin renegociar els seus crèdits. Mesures, en definitiva, que garanteixin la cohesió social.

Enllaços de l'Ajuntament

twitter icon flickr icon youtube icon