Complicitat, consens i participació

(Article publicat a EL PONT, maig 2016)

La signatura del Pacte per a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació de qualitat 2016-2019, que actualitza i amplia el que vam subscriure fa tres anys, quan els efectes de la crisi econòmica eren evidents, suposa dotar-nos d’una eina de gran importància per afrontar els reptes de present i de futur de la ciutat. Una eina que ens ha de refermar com a ciutat capdavantera pel que fa a l’atracció de teixit empresarial, com a impulsora de projectes d’emprenedoria i com a facilitadora de la creació de llocs de treball de qualitat.

El Pacte recull 73 projectes perquè Esplugues es doti de nous recursos, programes i eines d’intervenció municipal per donar resposta a les necessitats sociolaborals que té la nostra ciutat.

I tot això ha estat possible gràcies a la complicitat, al consens i a la participació. Tres paraules que defineixen el treball intens efectuat durant els darrers mesos amb els agents econòmics (entitats empresarials i sindicats de la comarca, entitats de comerç i emprenedoria locals i la totalitat dels grups polítics municipals) per elaborar aquest document. Perquè només des de la complicitat compromesa, des d’un amplíssim consens i des de la participació de tothom podem ajudar a construir el millor futur econòmic i social per a Esplugues i per a la seva ciutadania.

Enllaços de l'Ajuntament

twitter icon flickr icon youtube icon