Uns resultats esperançadors

(Article publicat a EL PONT, febrer 2015)

Ens vam posar mans a l’obra per pal·liar, tant com fos possible, els efectes de la crisi econòmica sobre la població d’Esplugues. I després del nou impuls que van suposar les mesures del Pacte per a la Dinamització Econòmica i l’Ocupació crec que podem sentir-nos relativament satisfets dels resultats aconseguits. Resultats que, a més, són l’evidència que la nostra ciutat té el potencial econòmic suficient per capejar molts temporals.

El consens al qual vam arribar tots els grups polítics del consistori per plantar cara a la crisi ha contribuït a impulsar i engegar accions que han facilitat a centenars de persones trobar una feina, temporal o indefinida.

I, a més, l’Ajuntament també fa costat a les famílies perquè les seves necessitats bàsiques, amb especial cura dels infants, estiguin cobertes. També en el cas de l’habitatge, un dret del qual ningú hauria de ser privat. En aquest àmbit, per exemple, s’ha aconseguit evitar més de 40 desnonaments i negociar 4 dacions en pagament, des de l’Oficina Local d’Habitatge.

I ara ampliem aquesta xarxa d’ajuda a les entitats, molt properes a la ciutadania, perquè ens ajudin a detectar casos de risc.

Enllaços de l'Ajuntament

twitter icon flickr icon youtube icon